Verzendkosten / Gratis verzending
Bij een besteding vanaf € 75  (exclusief verzendkosten) betaal je geen verzendkosten voor een zending binnen Nederland en Belgïe. Is je bestelling lager dan € 75, dan betaal je een bijdrage van  € 4,95. De verzendkosten buiten Nederland en Belgïe zijn per land verschillend: een overzicht van de verzendkosten per land is hier te vinden.

Registreren
Om alle klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, dient er eenmalig een account te worden aangemaakt op Rania Lifestyle Inloggen kan met een geldig e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Gegevens in het account, zoals afleveradres en telefoonnummer,  kunnen op elk moment gewijzigd worden.

Privacy registratie
Rania Lifestyle respecteert de privacy van alle gebruikers. De persoonlijke informatie die je ons verschaft wordt uiterst vertrouwelijk behandeld. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om je bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en worden onder geen enkele voorwaarde aan derden overgedragen.

Bestelling annuleren
Omdat het bestelproces van Rania Lifestyle volledig is geautomatiseerd, is het niet mogelijk om een betaalde bestelling te annuleren. De bestelling kan na ontvangst wel gratis aan Rania Lifestyle geretourneerd worden.

Meer informatie over Retourneren en Ruilen.

Status bestelling volgen
Nadat Rania Lifestyle je bestelling heeft aangeboden bij de vervoerder, ontvang je een e-mail met daarin een link naar een “track- & tracenummer” van de betreffende vervoerder. Hier kun je zien waar het pakket zich bevindt.

Prijzen
Prijzen worden op de website van Rania Lifestyle getoond inclusief BTW en exclusief verzendkosten. In de winkelwagen wordt een gespecificeerd overzicht weergegeven.

Veilig en eenvoudig betalen

Rania Lifestyle biedt meerdere betaalopties aan: iDeal (alleen Nederlandse rekeninghouders) en creditcard. Alle betalingen verlopen via een beveiligde verbinding. De betrouwbare Payment Service Provider Mollie faciliteert het betalingsverkeer. Voor Nederland geldt dat u voor bestellingen van € 75 en hoger geen verzendkosten betaalt.

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDeal wilt betalen. Daarna klik je op de iDeal betaalknop en selecteer je de bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en daarna autoriseer je de betaling. iDeal wordt ondersteund door Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank en SNS. Aan het gebruik van deze betaalmethode zijn geen extra kosten verbonden. 

Creditcard
Betalen met creditcard betekent dat de aankopen vaak extra verzekerd zijn. De creditcardmaatschappij kan extra kosten voor het gebruik van de kaart in rekening brengen. Rania Lifestyle zal geen extra kosten rekenen voor het gebruik van een creditcard. Rania Lifestyle accepteert de volgende creditcards: MasterCard, VISA  en Maestro.